LPP Partners Oy

Kytöniityntie 21 C
00670 Helsinki
puh 09 754 5514
gsm 050 374 0603

www.lpp.fi

Energiatehokkuus 2010-luvulla

Miten LPP Partners Oy voi auttaa energiatehokkuuden löytymisessä ?

Energiatehokkuuden toteuttaminen asumisessa, liiketoiminnoissa ja vapaa-aikana koskettaa yhä enemmän kaikkia suomalaisia. Ei tarvitse olla EU-fanaatikko, vaikka toteuttaisi 2012 muuttuneiden energiamääräyksien henkeä kiinteistönjohtamisessaan tai uudisrakentamisessa. Kukkaro ja viranomaiset sanelevat toiminnan suunnan.

Energian hinta kallistuu, kustannukset nousevat, mutta kaikkiin kulujen kasvuun ei tarvitse suhtautua yksityisenkään ihmisen ikään kuin mitään ei voitaisi tehdä.

Olemassa oleviin ja uudiskiinteistöihin voi teettää energiakatselmuksia. Energiakatselmusten jatkotoimena joko suoritetaan energiatehokkuuteen liittyviä saneerauksia tai viritetään kiinteistö teknisiltä ja käyttäjätoiminnoiltaan energiatehokkaaksi. Useimmiten tehdään molemmat. Meiltä saa myös näihin liittyviä varmistus- ja mittauspalveluja.

Energiatodistukset ovat ajankohtaisia kun vuokrataan tai myydään kiinteistöjä. Energiaselvitykset vaaditaan rakennusluvan ehtona. Pääsuunnittelijalle energiaselvityksien teettäminen meillä voi olla oiva tuki. Mittauspalveluilla (lämpökuvaukset, sisä- ja pintalämpötilamittaukset sekä ilmavuodot) voidaan todistaa viranomaismääräysten täyttyminen ja omien tai vuokralaisten kiinteistönpitokulujen pysyminen hallinnassa.

kulutusseuranta.jpg

Kulutuksien simulointi ja kulutusseuranta (esimerkki ohessa) on eräitä palveluja, joilla voimme parantaa asiakkaittemme energiatehokkuutta.

 

 

 

LPP Partners Oy toteuttaa myös muita energiatehokkuusohjelmia (esimerkkinä Motivan Elvari-ohjelma), suorittaa energian käyttöön liittyviä mittauksia ja seurantaa, antaa energiatodistuksia ja asiakkaan niin halutessa optimoi konsulttina kaikkea energiankäyttöön liittyvää toimintaa. Myös simuloi energiankulutusta tilastopohjaisella tai dynaamisilla simulointiohjelmilla. Ota yhteyttä, kokemuksemme ja mahdollisuutemme voi ratkaista energia-asioihin liittyvät ongelmat kokonaan.

 

7.9.2012 VP  

Takaisin