LPP Partners Oy

Kytöniityntie 21 C
00670 Helsinki
puh 09 754 5514
gsm 050 374 0603

www.lpp.fi

Energian käyttö ja säästö

LPP Partners Oy tarjoaa energian käytön ja säästön konsultointi- ja asiantuntijapalveluja energian loppukäyttäjille, energia-, talotekniikka- ja rakennusalan toimijoille, julkiselle sektorille, järjestöille sekä erilaisiin kehitysohjelmiin ja -hankkeisiin.

Palvelumme energian käytön ja säästön alueella ovat:

  • Energian käytön konsulttiselvitykset

  • Toimiala- ja markkina-analyysit
  • Hanke- ja prosessikehitys
  • Asiantuntija- ja valmennuspalvelut

Yrityksen ja yhteistyöverkostomme asiantuntijaresurssit ovat alueensa huippuasiantuntijoita, joilla on monipuolinen kokemus energia-alalta ja energian loppukäytöstä. Tyypillisesti tällä alueella voi olla useammankin osapuolen yhteistyöhankkeita, joilla lisätään esimerkiksi toimialueen energiaosaamista.

Referenssejä

Yrityksemme toteutti vuonna 2011 erään konsulttitehtävän, jossa kerättiin viimeisimmän tiedon ja vuonna 2012 muuttuvien energiamääräysten valossa energiatehokkaita sähköteknisiä ratkaisuja kiinteistöihin, sekä uudisrakentamiseen, että korjausrakentamiseen. Toimeksiantajana olivat Motiva ja Sähkö- ja julkaisu3.jpgTeleurakoitsijaliitto (STUL). Tuloksena oli oheinen opas rakennuttajille, suunnittelijoille ja rakennusten käyttäjille. 

Opas on ladattavissa linkistä

 

 

 

 

 

http://www.motiva.fi/julkaisut/kiinteisto-_ja_palveluala/kiinteiston_energiatehokkaat_sahkotekniset_ratkaisut.1037.shtml

  

Lisätiedot energian käyttöön ja säästöön liittyvistä palveluistamme Teijo Perilältä, gsm 050 - 374 0603

Takaisin